Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Mirënjohje kolegëve të terrenit për gadishmërinë!

    Mirënjohje kolegëve të terrenit për gadishmërinë!

    Dy net festival, mijëra të ftuar, parku ndrin! Mirënjohje kolegëve të terrenit për gadishmërinë, që pas çdo mbrëmjeje festive të nisnin menjëherë me pastrimet, rregullimet dhe sistemimet e nevojshme në park. Punë në grup, punë e paqme, rezultate të kënaqshme! Gati për sonte, na pret një natë e gjatë që do të ndizet nga muzika, kërcimi dhe emocione të paharrueshme!