Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

  Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
  Instagram

  Faleminderit nga zemra policëve, pastruesve dhe vullnetarëve për punën!

  Faleminderit nga zemra policëve, pastruesve dhe vullnetarëve për punën!

  Kur nisëm idenë e Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022 , ishim të bindur se rinia evropiane është në mesin tonë, në Tiranë e gjithandej ku frymojmë shqip.

  Sunny Hill Festival provoi që mund të organizojmë festivale masive me artistë vendas e të huaj! 👍

  Faleminderit nga zemra policëve, pastruesve e vullnetarëve për punën!