Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Së shpejti nisim klasat për mësimin e rregullave të qarkullimit rrugor te Akademia e Çiklizmit!

    Së shpejti nisim klasat për mësimin e rregullave të qarkullimit rrugor te Akademia e Çiklizmit!

    Në shtator, me fillimin e shkollës do të nisim dhe klasat për mësimin e rregullave të qarkullimit rrugor te Akademia e Çiklizmit. Pista e biçikletave ka mbaruar, lodrat janë montuar, instruktorët janë trajnuar, biçikletat gati… Për pak ditë mbarojnë dhe punimet në klasën ku do të zhvillohet mësimi, një objekt rekreativ me sipërfaqe 70.5m2, me taracë të gjelbëruar dhe të aksesueshme nga frekuentuesit e parkut, i cili do të shërbejë edhe për strehimin e biçikletave.