Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

  Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
  Instagram

  September 2022

  Ekspertët e Sigurisë dhe Sinjalistikës Rrugore të GIZ, vizitë në ambientet e Akademisë së Çiklizmit për vendosjen e sinjalistikës vertikale. Pas dhurimit të biçikletave, mjeteve mbrojtëse, maunualeve të trajnimit, certifikatave, trajnimit të stafit vijojmë bisedimet dhe për pajisjet që rregullojnë biçikletat, ndihmën e shpejtë dhe sinjalistikën. Në bazë të marrëveshjes së bashkëpunimit vazhdon mbështetja me mjete dhe ekspertë për funksionimin e Akademisë.

  Nga Amfiteatri spostohemi në Pezë me yjet e muzikës rock për një super koncert në natyrë! Ju kishin munguar 3-shja e papërsëritshme Aleksandër Gjoka-Elton Deda-Redon Makashi? I gjeni në Pezë bashkë me emra të tjerë dhe grupe po aq të suksesshëm të muzikës rock, këtë të premte, datë 16 shtator, ku si çdo vit Peza N'Fest ju fton të gjithëve të festojmë së bashku, duke përkujtuar dhe një nga ngjarjet më të rëndësishme të historisë sonë. Ejani ta bëjmë natën

  Në çeljen e këtij viti të ri mësimor, Erinda Fino, në emër të APR-së përcolli mesazhin e kryetarit të Bashkisë Tiranë për të gjithë nxënësit në shkollën "Niket Dardani" ndërsa u kujtoi rëndësinë e vazhdimit të bashkëpunimit për zhvillimin e orëve të gjelbëra, ekspeditave, ekskursioneve, festave dhe plot aktiviteteve të tjera edukuese dhe informuese rreth natyrës në parqet e kryeqytetit. Suksese fëmijë dhe mos harroni: “E ardhmja e qytetit e lidhur pashmangshmërisht me të ardhmen tuaj”!

  Djemtë e ekipit "Luaj@Tirana", gjatë ndërhyrjes së nevojshme në tre kënde lojërash me probleme. Pastruan e lyen me bojë strukturat metalike të lodrave te këndi në Parkun e Madh dhe riparuan modulet lodra të dëmtuara te sheshi rekreativ në Rrugën e Elbasanit dhe ai te "Irfan Tomini". I keni gati për pasdite vogëlushë!

  Nazmia duararta dhe e papërtuara mbi 40 vite në shërbim të parkut, përshëndetet sot me koleget për të nisur një jetë të re në pension, po aq e përkushtuar, por tashmë ndaj familjes. E gëzofsh pensionin Nazmie, ditë të bardha dhe të bukura paç ngahera! Mirënjohje për shërbimin dhe kujdesin që i ke ofruar pa kursim parkut gjithë këto vite!

  Një shesh i ri rekreativ për të gjitha moshat do t'i shtohet së shpejti Parkut të Madh të Liqenit në zonën veriore, pranë digës. Sapo kemi nisur punën për shndërrimin e një sipërfaqe prej 2609 m2 pranë Këndit të Forcës 1, në një ambient sportiv dhe relaksues, me 6 module force, stola dhe tavolina prej druri, disa prej të cilave të dedikuara për lojën e shahut, me ndriçim dhe shumë gjelbërim përreth.