Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Një shesh i ri rekreativ do t’i shtohet së shpejti Parkut të Madh të Liqenit!

    Një shesh i ri rekreativ do t’i shtohet së shpejti Parkut të Madh të Liqenit!

    Një shesh i ri rekreativ për të gjitha moshat do t’i shtohet së shpejti Parkut të Madh të Liqenit në zonën veriore, pranë digës. Sapo kemi nisur punën për shndërrimin e një sipërfaqe prej 2609 m2 pranë Këndit të Forcës 1, në një ambient sportiv dhe relaksues, me 6 module force, stola dhe tavolina prej druri, disa prej të cilave të dedikuara për lojën e shahut, me ndriçim dhe shumë gjelbërim përreth.