Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    E gëzofsh pensionin Nazmie!

    E gëzofsh pensionin Nazmie!

    Nazmia duararta dhe e papërtuara mbi 40 vite në shërbim të parkut, përshëndetet sot me koleget për të nisur një jetë të re në pension, po aq e përkushtuar, por tashmë ndaj familjes. E gëzofsh pensionin Nazmie, ditë të bardha dhe të bukura paç ngahera! Mirënjohje për shërbimin dhe kujdesin që i ke ofruar pa kursim parkut gjithë këto vite!