Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Kënde të sigurta, për fëmijë të gëzuar!

    Kënde të sigurta, për fëmijë të gëzuar!

    Djemtë e ekipit “[email protected]”, gjatë ndërhyrjes së nevojshme në tre kënde lojërash me probleme. Pastruan e lyen me bojë strukturat metalike të lodrave te këndi në Parkun e Madh dhe riparuan modulet lodra të dëmtuara te sheshi rekreativ në Rrugën e Elbasanit dhe ai te “Irfan Tomini”. I keni gati për pasdite vogëlushë!