Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Peza N’Fest na mblodhi të gjithëve së bashku për të shijuar shumë aktivitete, ritme dhe ritme, këngë e valle!

    Peza N’Fest na mblodhi të gjithëve së bashku për të shijuar shumë aktivitete, ritme dhe ritme, këngë e valle!

    Peza N’Fest na mblodhi sot të gjithëve së bashku për të shijuar shumë aktivitete, ritme dhe ritme, këngë e valle të cilat vazhdojnë, për të kulmuar në një mbrëmje të zjarrtë me DJ dhe muzikë rock. Keni ende kohë të vini në Pezë, aty ku po feston e gjithë familja!