Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Gëzuar ditëlindjen APR!

    Gëzuar ditëlindjen APR!

    Ky 7-vjetor na gjen më të rritur, më kërkues e më profesionalë në detyrat dhe misionin tonë për t’i shërbyer komunitetit, për një jetë aktive, cilësore dhe të shëndetshme. Ndaj 544.523 pemëve të mbjella deri më tani, 1.806.464 m2 sipërfaqeve të gjelbëruara, mbi 52 projekteve të realizuara, 81 këndeve të lojërave dhe sportive të ndërtuara si dhe mbi 1300 aktiviteteve të zhvilluara në këto vite, synojmë t’u shtojmë të tjera e të tjera çdo ditë të vitit!