Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Kujtojmë dhe nderojmë shkrimtarin Dritëro Agolli në ditën e lindjes!

    Kujtojmë dhe nderojmë shkrimtarin Dritëro Agolli në ditën e lindjes!

    Kujtojmë dhe nderojmë shkrimtarin Dritëro Agolli në ditën e lindjes, duke mbjellë pemë në Parkun e Madh të Liqenit!. “Pylli i Dritëroit” gumëzhinte sot nga zërat e miqve të tij, të cilët mbollën dy pemë selvi dhe rikujtuan momente të bukura e të veçanta ndër vite me shkrimtarin.