Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Një pemë cedrus për Michael!

    Një pemë cedrus për Michael!

    Edhe pse Michael ka lindur dhe jeton në Amerikë, ai tashmë ka një rrënjë në dheun e të parëve të tij, të babait e të nënës, që është Shqipëria! Si dhuratë për 10-vjetor, gjyshërit e Michael, shkrimtari Mihallaq Qilleri dhe bashkeshortja Aleksandëra Qilleri i dhuruan nipit një pemë cedrus, të cilën e mbollën vetë në ditën e tij të lindjes, në Parkun e Madh të Liqenit! Gëzuar ditëlindjen Michael!