Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

  Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
  Instagram

  Një ditë pune me kolegët e pastrim-gjelbërimit në PMLAT

  Një ditë pune me kolegët e pastrim-gjelbërimit në PMLAT

   

  Një ditë pune nga kolegët e pastrim-gjelbërimit në Parkun e Madh të Liqenit.