Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Ukrartwoods dhuron 260 pemë të reja në Parkun e Liqenit të Farkës.

    Ukrartwoods dhuron 260 pemë të reja në Parkun e Liqenit të Farkës.

    Si simbol i jetës dhe i së ardhmes, kompania shqiptaro – ukrainase “Ukrartwoods” zgjedh të dhurojë 260 drurë për parkun e Farkës. Një kontribut jo vetëm për shtimin e gjelbërimit në kryeqytet por edhe si shenjë mirënjohje dhe vlerësim për angazhimin e qytetit për ndihmën e ofruar për popullin e Ukrainës në këtë vit të vështirë.