Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

  Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
  Instagram

  Dita e Verës në park

  Dita e Verës në park

  “Dita e Verës” vjen në Parkun e Madh të Liqenit të Tiranës me një super koncert me pjesëmarrjen e grupeve dhe këngëtarëve të mirënjohur, si dhe me aktivitete të shumta artistiko-kulturore e sportive për të gjitha moshat.
  Ejani të festojmë së bashku me 14 mars në natyrën e bukur të parkut, nga ora 10:00 – 20:00, me pjesëmarrjen e Bandës Frymore të Qytetit, Cirkut Kombëtar, grupeve dhe këngëtarëve të mirënjohur, balet, muzikë me DJ, sport, pikturë dhe plot lojëra argëtuese e rekreative.
  Ju mirëpresim!