Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

  Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
  Instagram

  Dita e Verës, festa unike e shqiptarëve

  Dita e Verës, festa unike e shqiptarëve

  14 Marsi i ngjante tamam një Dite Vere. Tirana ishte e mbushur plot me aktivitete dhe mijëra qytetarë shijuan në maksimum eventet e organizuara, të cilat tashmë janë një traditë e bukur
  Parku i Liqenit u mbush plot me vizitorë të qëllimshëm apo dhe rastësor të cilët nuk hezituan të bëheshin pjesë e aktiviteteve dhe organizimeve.  Fëmijet dhe të rriturit u dukën se shijuan tamam një “dite vere” ndryshe, e cila solli lumturi e gëzim në portretet e tyre
  Më poshtë do të shikoni një përmbledhje të bukur të asaj ç’ka ndodhi gjatë kësaj dite.