Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

  Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
  Instagram

  Dita e Verës në Parkun e Liqenit

  Dita e Verës në Parkun e Liqenit

   

  14 Marsi ishte një nga ditët më të bukura , e cila mblodhi shumë qytetar në Parkun e Liqenit

  Të gjithë të pranishmit  u argëtuan pa fund me aktivitetet e organizuara. Fëmijet ishin  gëzimi dhe hareja e asaj dite të cilët u përfshinë jo pak në lojrat si ciklizmi , futbolli , valle etj

  Artistët e vegjël luajtën , mësuan dhe u argëtuan  duke e bërë Ditën e Verës një nga ditët më të ngohta anekënd Parkut