Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

  Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
  Instagram

  Koncert në Ditën e Verës

  Koncert në Ditën e Verës

   

  Gjatë Ditës së Verës një nga organizimet më të bukura ishte Koncerti Festiv për të gjitha moshat i cila zgjati më shumë se dy orë. Nën tingujt e artistëve më në zë të momentit, spektatorët shijuan performancat e tyre duke kënduar e kërcyer bashkë me ta.

  Emra të mëdhenj si Eneda Tarifa, Eranda Libohova, Grupi “West Side Family”, Era Rusi , Orgesa Zaimi dhe Grupi Rock “Piter Pan” i dhanë Parkut të Liqenit një atmosferë ndryshe dhe festive.