Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

  Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
  Instagram

  Një pemë ulliri i shtohet parkut!

  Një pemë ulliri i shtohet parkut!

   

  Një pemë ulliri, simboli i paqes, i shtohet Parkut të Madh të Liqenit si urim për Jollandën, (Dadën) nga dy mbesat Amaris dhe Elena në përvjetorin e saj të lindjes.