Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

  Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
  Instagram

  KROS TEYC 2022 në park!

  KROS TEYC 2022 në park!

  KROS TEYC 2022 në Parkun e Madh të Liqenit!
  Në kuadër të programit “Tirana Kryeqyteti Europian i Rinisë 2022” dhe “Tirana Qyteti Europian i Sportit 2023”, të rinj nga 16 gjimnaze të kryeqytetit zhvilluan një garë të bukur dhe dinjitoze sportive.