Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Fundjava në Kopshtin Zoologjik!

    Fundjava në Kopshtin Zoologjik!

    Të gjithë e duam Zoo Park Tirana! Kuriozitet, argëtim dhe energji pozitive për fëmijë e të rritur. E diela ideale, në Kopshtin Zoologjik për të gjithë familjen.