Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

  Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
  Instagram

  “Historiani në Park”

  “Historiani në Park”

   

   

   

   

   

   

   

   

  Çfarë simbolizojnë memorialet dhe bustet në Parkun e Liqenit? Çfarë dinë fëmijët rreth datave historike dhe personaliteve të shquara? Për të zbuluar historitë e parkut kemi nisur ciklin e aktiviteteve “Historiani në Park”.