Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Dita Botërore e Biodiversitetit në park

    Dita Botërore e Biodiversitetit në park

    Në Ditën Botërore të Biodiversitetit, në bashkëpunim me Shoqatën Ornitologjike të Shqipërisë (AOS), Eco Tirana dhe nxënësit e Shkolla Private “Elite” Tirane organizuam në Parkun e Liqenit një aktivitet interesant në lidhje me Unazimin e shpendëve dhe rolin e tyre në ruajtjen e biodiversitetit. Unazimi i shpendëve është një pjesë e rëndësishme e Edukimit Mjedisor dhe rritjes së ndërgjegjësimit për çështjet mjedisore, të cilën Shoqata Ornitologjike e Shqipërisë (AOS) e sheh me mjaft interes për ta zhvilluar më tej.