Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Tiranathlon në Parkun e Liqenit të Farkës!

    Tiranathlon në Parkun e Liqenit të Farkës!

    Super ‘Tiranathlon’, në Parkun Helen pranë Liqenit të Farkës! Në vitin e Tiranës #QytetiEuropianISportit, u rikthye për të tretin vit radhazi eventi i madh sportiv që bashkon notin, çiklizmin dhe vrapin në një garë të vetme. Pranë Liqenit të Farkës, 300 sportistë profesionistë nga Shqipëria, Kosova, Maqedonia, Mali i Zi, Italia, Greqia, Serbia e jo vetëm, ishin pjesë e TIRANATHLON.