Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Festa e Abetares në Zoo Park!

    Festa e Abetares në Zoo Park!

    Festa e abetares në Tirana Zoo Park, nga Shkolla “Gjin Pjetri”, Laç!