Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

  Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
  Instagram

  June 2023

  "Show i robotëve" në Zoo Park Tirana, një hapësirë fantastike ku fëmijët mësojnë më shumë për insektet; për ndërtimin e trupit të tyre, funksionin e antenave, për “syrin spiun” dhe se si robotika ka imituar lëvizjen e insekteve. Për një eksperiencë ndryshe, çdo të shtunë në 10:00 deri në 11:00, rezervoni orën tuaj në Zoo Park Tirana.

  Tirana e sportit, kulturës, rinisë dhe artit! 112 sportistë të grupmoshave nga 4 deri në 50 vjeç zbarkuan në skenën e Amfiteatrit për aktivitetin "Testim Brezash me Ngjyrë", organizuar nga ekipi "Taekwondo Studenti". Një super aktivitet që mblodhi talente të ndryshme.

  Mediat pasqyrojnë përurimin e Akademisë së Çiklizmit në Parkun e Liqenit https://www.vizionplus.tv/1-qershori-perurohet-akademia-e-pare-e-ciklizmit-veliaj-dhurate-per-femijet-e-tiranes-regjistrojini-ne-kurse-sportive/ https://fax.al/news/37546982/1-qershori-perurohet-akademia-e-pare-e-ciklizmit-veliaj-dhurate-per-femijet-e-tiranes-regjistrojini-ne-kurse-sportive https://kohajone.com/akademia-e-ciklizmit-ne-tirane/ https://albanian.cri.cn/2023/06/04/ARTIN8giE79gH406b1RXeXyi230604.shtml http://www.panorama.com.al/festa-e-1-qershorit-perurohet-akademia-e-pare-e-ciklizmit-veliaj-dhurate-per-femijet-e-tiranes-regjistrojini-te-vegjlit-ne-kurse-sportive/