Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

  Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
  Instagram

  Jehonë e Akademisë së Çiklizmit në median e shkruar.

  Jehonë e Akademisë së Çiklizmit në median e shkruar.

  Mediat pasqyrojnë përurimin e Akademisë së Çiklizmit në Parkun e Liqenit

  1 Qershori/ Përurohet Akademia e parë e Çiklizmit, Veliaj: “Dhurate per femijet e Tiranes; regjistrojini ne kurse sportive”

  https://fax.al/news/37546982/1-qershori-perurohet-akademia-e-pare-e-ciklizmit-veliaj-dhurate-per-femijet-e-tiranes-regjistrojini-ne-kurse-sportive

  https://kohajone.com/akademia-e-ciklizmit-ne-tirane/

  https://albanian.cri.cn/2023/06/04/ARTIN8giE79gH406b1RXeXyi230604.shtml

  http://www.panorama.com.al/festa-e-1-qershorit-perurohet-akademia-e-pare-e-ciklizmit-veliaj-dhurate-per-femijet-e-tiranes-regjistrojini-te-vegjlit-ne-kurse-sportive/