Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

  Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
  Instagram

  Run for autizmin në park!

  Run for autizmin në park!

  “Vrapo për autizmin”
  Në kuadër të Javës Italiane të Kulturës, Ambasada Italiane i dhuroi Tiranës një super aktivitet sportiv kushtuar ndërgjegjësimit për Autizmin.