Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

  Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
  Instagram

  Taekwondo në skenën e Amfiteatrit

  Taekwondo në skenën e Amfiteatrit

  Tirana e sportit, kulturës, rinisë dhe artit!
  112 sportistë të grupmoshave nga 4 deri në 50 vjeç zbarkuan në skenën e Amfiteatrit për aktivitetin “Testim Brezash me Ngjyrë”, organizuar nga ekipi “Taekwondo Studenti”.
  Një super aktivitet që mblodhi talente të ndryshme.