Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

  Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
  Instagram

  Nxënësit e shkollës “Elite” kalojnë një ditë në parkun e madh!

  Nxënësit e shkollës “Elite” kalojnë një ditë në parkun e madh!

  Argëtim, art, kreativitet, lojëra, natyrë, gjithçka që mund të bëjë të lumtur fëmijët.

  Një super ditë me nxënësit e Shkolla Private “Elite” Tirane në Parkun e Madh të Liqenit të Tiranës!
  Sepse në park, çdo stinë është e bukur!