Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

  Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
  Instagram

  Show i robotëve në Zoo Park

  Show i robotëve në Zoo Park

  “Show i robotëve” në Zoo Park Tirana, një hapësirë fantastike ku fëmijët mësojnë më shumë për insektet; për ndërtimin e trupit të tyre, funksionin e antenave, për “syrin spiun” dhe se si robotika ka imituar lëvizjen e insekteve.
  Për një eksperiencë ndryshe, çdo të shtunë në 10:00 deri në 11:00, rezervoni orën tuaj në Zoo Park Tirana.