Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    August 2023

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Si kanë ndryshuar parqet e Tiranës vitet e fundit, gjelbërimi, mobilimi urban, transformimi i terreneve sportive, ndërtimi i mbi 85 këndeve të lojërave për fëmijë dhe misioni i APR në ndërlidhjen e qytetarëve me natyrën. Për të gjitha këto, ndiqni intervistën e Drejtores APR, Erinda Fino në "Ora e Tiranës"!