Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

  Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
  Instagram

  Sport, qetësi dhe ajër i pastër. Liqeni Artificial plot në fundjavë.

  Sport, qetësi dhe ajër i pastër. Liqeni Artificial plot në fundjavë.

  Parku i Liqenit të Tiranës, destinacioni më i preferuar nga banorët e kryeqytetit dhe turistët jo vetëm në fundjavë por edhe për disa orë pushim në natyrë, larg zhurmës urbane.
  Ndiqni atmosferën e përcjellë nga “Report Tv”.