Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

  Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
  Instagram

  Peza N’Fest 2023

  Peza N’Fest 2023

  16 shtatori na gjen në Pezë! 🇦🇱
  Siç është kthyer traditë, kujtojmë në një ditë feste 81 vjetorin e Konferencës së Pezës.
  Nga mëngjesi deri në mesnatë, me program kulturor e sportiv që përfshin çdo grupmoshë. 👧🏻👴👦🏻
  Ju mirëpresim në Peza n’Fest 23!
  #ShifnaNPez