Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Highlights nga Peza N’Fest23

    Highlights nga Peza N’Fest23

    Një ngjarje historike e kthyer në një festë me plot momente të paharrueshme duke shijuar muzikën e mirë, lojëra, kulinari dhe një sërë aktivitetesh argëtuese.