E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

50 pemë të reja i shtohen Parkut të Liqenit të Farkës!

50 pemë të reja i shtohen Parkut të Liqenit të Farkës!

Rreth 50 pemë të llojit Panjë gjethe rrap (Acer platanoides) iu shtuan Parkut të Liqenit të Farkës, duke i dhënë më shumë gjelbërim dhe më shumë oksigjen parkut të dytë më të madh në kryeqytet! Mbjellim për jetën, për shëndetin, për të ardhmen!