E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

56 selvi në Parkun e Liqenit, për familjet e 56 mjekëve që humbën jetën në betejën kundër Covid-19!

56 selvi në Parkun e Liqenit, për familjet e 56 mjekëve që humbën jetën në betejën kundër Covid-19!

Një oaz reflektimi, nën hijeshinë e 56 selvive në Parkun e Liqenit, për familjet e 56 mjekëve që humbën jetën në betejën kundër Covid-19. Faleminderit Katerinës dhe të rinjve nga Këshilli Mjedisor i Tiranës për idenë, por edhe Luanit dhe miqve nga Dhoma e Zejtarisë për mbështetjen – qytetarë të mirë, që krijuan me dashuri një kënd të kujtesës për të mos harruar!