E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

7 nga punët konkrete të javës (23 – 29 Janar 2017)

7 nga punët konkrete të javës (23 – 29 Janar 2017)

Çdo javë APR bën një përmbledhje të punëve dhe aktiviteteve të realizuara. Disa punë konkrete të javës që lamë pas janë…

INFOGRAFIKA

Për informacione mbi punët e realizuara gjatë këtyre muajve vizitoni: Raporte Javore