Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

  Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
  Instagram

  Dhuro pemë për Tiranën!
  Be part of solution, not pollution
  a
  Kohë e lirë, argëtim, sport në natyrë a Luaj Tirana 03-80 Gjallëri në çdo lagje a Vizion, perspektivë Impakt a Art, kulturë, edukim natyrë a
  a

  Shfletoni aktivitetet në Tiranë

  Rezervoni fushën për sportin tuaj të preferuar

  Shkarkoni Aplikacionin Tirana Ime Outdoor

  Kontribuoni për një qytet më të mirë

  Zogjtë shtegtarë i kthehen parkut!

  544523
  Pemë
  89
  Kënde
  1806464
  m2 gjelbërim
  1300
  Aktivitete
  52
  Projekte
  a

  Zbulo Shërbimet

  SHFLETONI GALERINË NË FLICKR!

  Projekte

  Në pak vite, me 52 projekte të realizuara, misioni i APR për t'i shtuar Tiranës hapësirat e gjelbërta e rekreative, duke sjellë përmirësim në jetën e komunitetit vazhdon...

  TIO

  Aplikacioni TIO shërben si një udhërrëfyes për një botë të mrekullueshme e të larmishme outdoor. Në një klik të vetëm eksploro destinacione, mundësi e propozime afër qytetit për
  jetesë të gjelbër, shplodhje aktive dhe rigjenerim e meditim pranë natyrës.

  a