E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Shfletoni aktivitetet në Tiranë

Rezervoni fushën për lojën tuaj të preferuar

Shkarkoni Aplikacionin Tirana Ime Outdoor

Kontribuoni për një qytet më të mirë

Zogjtë shtegtarë mbi liqen!

563294
PEMË
89
KËNDE
2295164
M2 gjelbërim
1673
Aktivitete
56
PROJEKTE

Zbulo Shërbimet

SHFLETONI GALERINË NË FLICKR!

Projekte

Në pak vite, me 52 projekte të realizuara, misioni i APR për t'i shtuar Tiranës hapësirat e gjelbërta e rekreative, duke sjellë përmirësim në jetën e komunitetit vazhdon...

TIO

Aplikacioni TIO shërben si një udhërrëfyes për një botë të mrekullueshme e të larmishme outdoor. Në një klik të vetëm eksploro destinacione, mundësi e propozime afër qytetit për
jetesë të gjelbër, shplodhje aktive dhe rigjenerim e meditim pranë natyrës.

Komunikime Publike