E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Afrimi i qytetarëve me natyrën, si misioni kryesor i Agjencisë së Parqeve dhe Rekreacionit!

Afrimi i qytetarëve me natyrën, si misioni kryesor i Agjencisë së Parqeve dhe Rekreacionit!

https://youtu.be/mvfgvTa-6a0

Afrimi i qytetarëve me natyrën, si misioni kryesor i Agjencisë së Parqeve dhe Rekreacionit! Në një intervistë për emisionin “Mirëmëngjes Shqipëri”, Drejtori i Drejtorisë së Gjelbërimit Dekorativ në APR, Genci Haxhiu tregon nismat dhe aktivitetet e organizuara që nga “Dhuro pemë për Tiranën”, “Mbill lulen tënde”, “Orët e Gjelbra”, “Mësojmë prej natyrës” etj., me fëmijë e të rritur nëpër parqet e Tiranës.