E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Ajri & Stina Fuga një pemë dhuratë për qytetin

Ajri & Stina Fuga një pemë dhuratë për qytetin

Ajri dhe Stina e nisën mbarë vitin 2021, duke mbjellë dy ulliri te Parku i Liqenit. Së bashku me mami Enin dhe babi Gencin, ato vendosën të lënë një shenjë në Tiranë për të kujtuar ditën e lindjes së tyre, por edhe për t’i dhënë më shumë oksigjen qytetit.