E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

“Akademia e Çiklizmit” merr formë në Parkun e Madh!

“Akademia e Çiklizmit” merr formë në Parkun e Madh!

“Akademia e Çiklizmit” merr formë në Parkun e Madh! Specialistët e APR po montojnë modulet lodra në këndin më të ri rekreativ dhe edukativ, që shtrihet në pjesën jugore të Parkut të Liqenit. Edhe pak dhe jemi gati për mësimet e para dhe garën e radhës mes të vegjëlve në natyrë!