E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Aksioni i pastrimit te Bregu i Lumit!

Aksioni i pastrimit te Bregu i Lumit!

Bashkë me Mirelën dhe Rakipin, në aksionin e madh për pastrimin  me themel të Bregut të Lumit. Një super organizim i Bashkisë së Tiranës, Bashkisë së Kamzës dhe Ministrisë së Mjedisit, por ftesa është për qytetarët e zonës , që të mos ndotin më!Bregu i Lumit  ka shpëtuar nga përmbytjet, falë investimeve që kemi bërë gjashtë vitet e fundit , e tani na mbetet ta mirëmbajmë, duke mos i hedhur mbetjet vend e pa vend. Bëjeni për fëmijët tuaj !