E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Aktivitete kulturore në Amfiteatër!

Aktivitete kulturore në Amfiteatër!

 

Një javë e mbushur me aktivitete kulturore, që qytetarët e shijuan shumë, sidomos për faktin që u zhvilluan në Amfiteatër, në natyrë, në ajër të pastër dhe me distancë! Java që lamë pas kishte mjaft batuta, muzikë, kërcime, të qeshura, emocione e plot duartrokitje për protagonistët e koncertit “Beethoven në Amfiteatër”, Festivalit të Filmit Suedez dhe Festivalit ArtLink!