E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

APR + GreenLineAL = Nata e Gjelbër në Park (Java e katërt)

APR + GreenLineAL = Nata e Gjelbër në Park (Java e katërt)

nata e gjelber post

Nata e Gjelbër në Park – 19-20 Gusht. APR dhe Green Line Albania zhvilluan Natën e katërt në Parkun e Madh të Liqenit që promovon jetesën e gjelbër dhe aktive. Me biçikleta e me çadra kampingu. Gatuajmë në natyrë, muzikë, volejboll, yoga, histori e serenata, karaoke dhe shumë lojra, aktivitete sportive, sociale dhe edukative deri në mëngjes. Këto dhe shumë surpriza të tjera sjell Nata e Gjelbër në Park, një projekt i thjeshtë, me fare pak shpenzime, i natyrshëm si vetë ambienti ku zhvillohet – së shpejti në Farkë, Dajt, etj. Po na bashkohen edhe familjarë e turistë, të rinj e më të rritur – Green Overnight at the Grand Park!