E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

APR, model bashkëpunimi me të rinjtë e universiteteve!

APR, model bashkëpunimi me të rinjtë e universiteteve!

Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit, model bashkëpunimi me të rinjtë e universiteteve, si me të Tiranës, ashtu dhe me ata të rretheve, duke patur gjithnjë në vëmendje cilësinë dhe profesionalizmin! Ridvan Muça, Jorida Demiri dhe Oltjana Alla janë tre studentë nga Universiteti i Elbasanit, të cilët përfunduan praktikën në “Teknik Mjedisi”, ndërsa morën dhe vërtetimin nga APR! Faleminderit për besimin dhe suksese të mëtejshme në të tjera bashkëpunime po aq të frytshme!