E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

APR Tirana @ ZooPark Tirana

APR Tirana @ ZooPark Tirana

Një grup nga administrata e APR i shprehu sot solidaritet, me punë të prekshme, sektorit të Tirana Zoo Park duke e ndihmuar me lyerje të rrethimeve e gardheve (çka do kërkonte shumë ditë pune për numrin e vogël të mirëmbajtësve tanë, të cilët kanë përballuar njëkohësisht dhjetra misione, emergjenca e punë me orare të zgjatura). Dhuruam disa orë nga e Diela jonë por kënaqësia nuk krahasohet – surpriza ishte kur na u bashkuan edhe Kryetari e Zv/Kryetari i Bashkisë! Bilanci: 80 litra bojë, 50 furça e 100 doreza blerë nga 50 vullnetarët; 160 ml kangjella hekuri dhe 150 ml gardh druri lyer (2 anët) në 4 orë.