E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

APR & Vodafone Albania së bashku në aksion pastrimi!

APR & Vodafone Albania së bashku në aksion pastrimi!

APR, aksion pastrimi në Kashar së bashku me të rinj e të reja nga Vodafone Albania! Mjaftuan pak orë angazhim për të mbledhur dhjetëra thasë me mbetje urbane, që shëmtojnë dhe ndotin ambientin. Faleminderit Vodafone për kontributin, për një qytet më të pastër e mjedis më të shëndetshëm!