E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Asetet e administruara nga APR pjesë e Kartës së Studentit

Asetet e administruara nga APR pjesë e Kartës së Studentit

Me vendim të Këshillit Bashkiak të Tiranës nr. 64, datë 7.06.2019 “Për Ofrimin e shërbimeve që përfitohen falas apo me çmime të reduktuara në Bashkinë e Tiranës nga përdorimi i kartës së studentit”, asetet nën administrimin e Agjencisë së Parqeve dhe Rekreacionit ku përfitojnë me kartën e studentit janë:

•Kopshti Zoologjik 100 lekë bileta në 50 lekë bileta.

•Amfiteatri i Tiranës 10.000lekë/ora 5.000 lekë/ora – Dhënia në përdorim të ambjenteve të Amfiteatir.

•Reja – dhënia në përdorim i ambjenteve, 20.000 lekë/ora për aktivitete biznesi, 5.000 lekë/ora për aktivitete kulturore në 2.500 lekë/ora për antarët me kartën e studentit.

•Salla e lojrave me dorë “Feti Borova” – Aktivitete të ndryshme sportive për grupe të rinjsh në sallën e pallatit të sportit Tirana Olimpik Park nga 10.000lekë/ora në 5.000 lekë/ora

•Aktivitete të ndryshme të organizuara në hollin e pallatit të sportit Tirana Olimpik Park, nga 30.000 lekë/ora në FALAS.

•Aktivitete sportive të ndryshme mbi një dite në pallatin e sportit Tirana Olimpik Park 100.000 leke/dita në 50.000 lekë/dita.

•Organizime të ndryshme fetare, kulturore, politike në pallatin e sportit Tirana Olimpik Park 120.000 lekë/dita në 60.000 lekë/dita

•Varkat në liqen – Biletat për varkat vozitëse në liqen nga 500lekë/ora në 250 lekë/ora.