E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Author: ana

Drejtor pranë Njësisë së Prokurimit Publik Duke u mbështetur në Urdhërin e Kryetarit të Bashkisë së Tiranës Nr. prot. 23463/1, datë 28.06.2022 “Për Miratimin e Strukturës dhe Organikës së Agjencisë së Parqeve dhe Rekreacionit” ju bëjme me dije se pozicioni i punës së Drejtorit të Njësisë pranë Njësisë së Prokurimit Publik është i lirë (vakant). Si më poshtë do të gjeni: Përshkrimin e përgjithshëm të pozicionit të punës. Detyrat kryesore të Drejtorit të njësisë. Kushtet dhe kriteret që duhet të plotësojë kandidati Dokumentacioni, mënyra dhe

Vend vakant: Specialistit II pranë Drejtorisë Komunikimi Publik në Sektorin Web, Rrjete Sociale Duke u mbështetur në Urdhërin e Kryetarit të Bashkisë së Tiranës Nr. prot. 23463/1, datë 29.06.2022 “Për Miratimin e Strukturës dhe Organikës së Agjencisë së Parqeve dhe Rekreacionit” ju bëjme me dije se pozicioni i punës së Specialistit II pranë Drejtorisë Komunikimi Publik në Sektorin Web, Rrjete Sociale është i lirë (vakant). Si më poshtë do të gjeni: Përshkrimin e përgjithshëm të pozicionit të punës. Detyrat kryesore të Specialistit II. Kushtet dhe

Ndërsa Akademia e Çiklizmit në Parkun e Liqenit është drejt fundit, APR dhe GIZ Albania firmosën një memorandum bashkëpunimi për promovimin e aktiviteteve të çiklizmit në kuadër të informimit dhe edukimit me fokus të veçantë fëmijët. Gjatë takimit me përfaqësuesit e GIZ Albania u diskutua dhe u dakordësua për bashkëpunim në sigurimin e biçikletave si dhe në hartimin e kurrikulave me të cilat do të punojnë trajnerët e pedalimit. Së bashku do të mund të jetësojmë më shumë projekte dhe

Banda e Qytetit çeli siparin dhe shoqëroi aktivitetet me ritmet pranverore, ndërsa qytetarët shijuan më pas përgjatë gjithë bulevardit "Dëshmorët e Kombit" ekspozitën fotografike të zogjve të Parkut të Liqenit "Pendët e Egra", aktivitetet sportive si; ping-pong, basketboll, taekwondo te Parku Rinia; lojërat fryrëse dhe lodra të hapësirës si ping-pong apo shah pranë Piramidës; punëdore, verore, face painting te RE-ja, si dhe edukimin në trafik, për të cilin ishte përgatitur këndi me sinjalistikë për çiklizimin pranë Bashkisë.

Nëna Ora nuk i ndan mbesat e saj të dashura! Ashtu si Viktorias në 6-vjetor, edhe Vivianit në 7-vjetor i dhuroi një pemë Ilex në Parkun e Madh të Liqenit! Tashmë të dyja kushërirat kanë secila pemën e saj në park, për të cilën do tregojnë gjithnjë me krenari se ishte dhurata më e bukur nga gjyshja Ora Hoxhaj! Për të gjithë qytetarët që duan t'i bashkohen nismës "Dhuro pemë për Tiranën", ndiqni linkun:http://apr.codelabour.al/une-dhuroj/dhuro-nje-peme/

Së shpejti, një zonë e dedikuar për atletikën do të jetë ndër më të preferuarat për frekuentuesit e Parkut të Madh të Liqenit! Në vitin e Tiranës Qytet Europian të Rinisë, parkut i shtojmë Pistën Olimpike të Vrapimit, një aset i shtuar për qytetin dhe komunitetin! Një sipërfaqe prej 18308 m2 nga të cilat 13345 m2 e gjelbëruar dhe 3244 m2 e shtruar me tartan, e standardizuar për stërvitje dhe gara për profesionistët e atletikës, e gjitha me ndriçim dhe